HABERLER  »  TUTSO, TSE Kalite Yönetim Sistesi Denetimlerinden Geçti

TUTSO, TSE Kalite Yönetim Sistesi Denetimlerinden Geçti

04 Temmuz 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), TSE tarafından kalite yönetim sistemi  denetimlerinden başarılı bir şekilde geçti.
    Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ‘TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı" Sistemi  belge yenileme tetkiki kapsamında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası denetimden geçti.
    Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik görevlisi  Gökhan Karay tarafından gerçekleştirilen denetimde TUTSO belge yenilemeye hak kazandı.
    Kaliteli oda hizmeti vermek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüklerini belirten Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın "oda üyelerimize en iyi hizmeti vermek için kendimizi sürekli olarak yeniliyoruz. Hedefimiz üyelerimize üst seviyede hizmet vermek. Bugün yapılan denetimlerde doğru yolduğumuzu bir kez daha göstermiş oldu. Kaliteden taviz vermeden hizmetlerimize devam ediyoruz. TOBB Akreditasyon sisteminde 5 yıldızlı oda ünvanıyla, dünyadaki oda sistemleri ile eşdeğer ve üye odaklı hizmetlerimize devam ediyoruz" dedi.