HABERLER  »  TUTSO, TOBB Akreditasyon Denetiminden Başarıyla Geçti

TUTSO, TOBB Akreditasyon Denetiminden Başarıyla Geçti

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında geçekleştirilen denetimlerden başarılı bir şekilde geçerek, 5 Yıldızlı Akredite Oda hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.
Daha önce Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belge yenileme tetkiki kapsamında denetlenen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın, TOBB Oda Akreditasyon denetimi TOBB adına Türk Loydu denetçisi tarafından gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 'Akredite Oda' unvanını 2012 yılından bu yana sürdüren, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, faaliyet ve hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik atılımlarına devam ediyor.
Akreditasyon sistemi ile ilgili değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Oda Sistemimizin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi, birliğimiz tarafından hayata geçirilmiş ve akredite olan odalar düzenli olarak denetlenmekte ve belgelerini yenilemeye hak kazanmaktadır. TOBB’un verdiği yetki ile Türk Loydu tarafından yapılan denetimlerimiz sonrasında TUTSO olarak, temel hizmetler ve yeterlilikler bazında akreditasyonumuzu yeniledik. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet kalitemizi her geçen gün arttırıyor ve üyelerimize, ilçemize, bölgemize ve ülkemize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.