HABERLER  »  TUTSO Ankara Delegeleri TOBB\'un 78. Genel Kuruluna Katıldı

TUTSO Ankara Delegeleri TOBB\'un 78. Genel Kuruluna Katıldı

13 Mayıs 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) TOBB Genel Kurul Delegeleri, elektronik ortamda gerçekleştirilen TOBB'un 78. Genel Kuruluna katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı, elektronik ortamda gerçekleştirildi.​ Genel Kurul Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda hazır bulunurken, 81 ilden 365 oda ve borsanın TOBB Delegeleri ise elektronik ortamda katıldı.
 Toplantıda, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Sedat İşeri, Mevzuat Komisyonu Başkanı Fahrettin Özün, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu Başkanı Ferhat Çağlayan, Dilekleri İnceleme Komisyonu Başkanı Ahmet Ozan Kara, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Göksel Başar, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Dursun Dağdelen, Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ekonomi Politikası Komisyonu Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı Semra Tozaraydın tarafından komisyon sunuşları gerçekleştirildi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Genel Kurul Delegeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Meclis Üyesi Ali Koyuncu, odada kurulan sistem üzerinden genel kurula katıldı.
Pandemi nedeniyle elektronik ortamda yapılan TOBB Genel Kurulunun hayırlı olmasını dileyen TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "365 oda ve borsamızın Ankara Delegelerinin katılımıyla 78. TOBB Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda eskisi gibi bir araya gelerek bu toplantılarımızı gerçekleştiririz. Genel kurulumuzun ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.