HABERLER  »  TUTSO Meclis Üyesi Akkaynak, İl Delegeliğine Seçildi

TUTSO Meclis Üyesi Akkaynak, İl Delegeliğine Seçildi

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) meclis üyesi M. Fatih Akkaynak, TOBB Sigorta Acenteleri İl delegeliği seçimlerinde, Manisa Delegeliğine seçildi.
Manisa genelinde sigorta acenteliği yapan sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği seçimlerde 4 yıl süre ile Manisa’yı Ankara’da temsil edecek olan 5 delege belirlendi.
5684 sayılı Sigortacılık Kanunu uyarınca "Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri Komitesi Seçimlerine dair Usul ve Esaslar" doğrultusunda, 7 Temmuz 2023 Cuma günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleştirilen Sigorta Acenteleri İl Delegeli Seçimleri sonucunda Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi Fatih Akkaynak, Muharrem Diz, Ergül Öztürk, Muharrem Şen ve Cengiz Özdemir ile birlikte TOBB Sigorta Acenteleri Manisa İl Delegeliğine seçildi.
Sektör temsilcilerinin oylarıyla seçilen isimler 4 yıl süre ile Manisa’yı Ankara’da İl Delegesi olarak temsil edecekler.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, delegeliğe seçilen Fatih Akkaynak’ı tebrik edip, Turgutlulu ve Manisalı Sigorta Acentelerini en iyi şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu belirterek hayırlı olmasını diledi.