HABERLER  »  TUTSO\'da Mart Ayı Meclis Toplantısı İftarlı Yapıldı

TUTSO\'da Mart Ayı Meclis Toplantısı İftarlı Yapıldı

25 Mart 2024 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Mart ayı olağan meclis toplantısı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği eşliğinde gerçekleştirildi

Mart ayı olağan meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in başkanlığında Gamalı Köftecisinde iftar yemeği eşliğinde yapıldı.

2024 yılı Şubat ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2024 Yılı Şubat ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Tüm Turgutlu halkının ve Müslümanların mübarek Ramazan ayını kutlayan ve hayırlara vesile olmasını temenni eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “TUTSO üye ihtiyaç analizi toplantılarımızı tamamlamış bulunuyoruz. 15 Meslek grubunda 8 toplantı düzenleyerek çalışmalarımıza son verdik. Toplantılarımıza 500’ün üzerinde üyemiz iştirak ettiler. Sektörel sorunlarını ilettiler, istek ve taleplerini bildirdiler. Tüm çalışmaları raporladık ivedilikle çözüme kavuşması gereken konularda aksiyon aldık. Odalarımızın temel amaçlarından olan üyelerimizin ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 22 meclis üyemizin katılımı ile geçtiğimiz günlerde TOBB meclis üyeleri ilgilendirme seminerine katıldık. Çok verimli bir çalışma oldu. Kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra Türkiye ekonomisinin geleceğiyle ile ilgili bilgiler edinme şansımız oldu. Bu çalışma nedeni ile TOBB başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu hafta Pazar günü yapılacak olan ve yerel idarecilerimizi seçecek olduğumuz Mahalli İdareler seçimlerinin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

TUTSO’nun meclis toplantısına misafir olarak katılan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, seçim çalışmaları ve yapacak olduğu projeler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Toplantıda AK Parti Manisa geçmiş dönem Milletvekili, aynı zamanda TUTSO eski yönetim kurulu başkanlarından Süleyman Turgut ve MHP İlçe Başkanı Halil Konuş’ta yer aldı.