HABERLER  »  TUTSO, İhtiyaç Sahibi 800 Aileye Yardım Paketi Dağıttı

TUTSO, İhtiyaç Sahibi 800 Aileye Yardım Paketi Dağıttı

25 Nisan 2022

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası  (TUTSO), ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtımı yaptı.

TUTSO, Turgutlu ve Ahmetli'de ki 800 ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda malzemelerinin olduğu yardım paketi dağıtımı yaptı.

TUTSO ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan ramazan yardım paketleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve TUTSO meclis üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Her yıl geleneksel hale getirdikleri gıda paketi ve çeşitli yardım dağıtımı organizasyonlarını bu yılda sürdürdüklerini ifade eden Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, bu sene 800 ihtiyaç sahibi aileye içinde her türlü gıda maddesinin yer aldığı paketler dağıttıklarını söyledi.

 Hazırlanan Ramazan paketlerinin TUTSO Meclis Üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kurluşları tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürüldüğünü belirten Başkan Aydın, Ramazan ayı ile birlikte yardımlaşma duygularının kat kat arttığını ifade ederek "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteği ile 800 aileye gıda paketlerini dağıttık. Hazırlanan paketler, ailelere ulaştırıldı. Yardım paketlerini bizzat ihtiyaç sahibi ailelere kadar götürerek, vatandaşlarımıza teslim ettik. Ramazan'ın bereketi ile yardımlaşma ve dayanışma duyguları daha da önem kazanıyor. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm üyelerimizin, Turgutlu halkının ve islam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı günler getirmesini dilerim" dedi.