HABERLER  »  TUTSO dan Turgutlu Devlet Hastanesine Koruyucu Tulum

TUTSO dan Turgutlu Devlet Hastanesine Koruyucu Tulum

03.04.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine 500 adet koruyucu tulum bağışlandı.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla TUTSO tarafından alınan 500 adet koruyucu tulum Turgutlu Devlet Hastanesi yetkililerine teslim edildi. Turgutlu Devlet hastanesine daha önce temassız ateş ölçer cihazı alarak destek veren TUTSO şimdide sağlık çalışanları için koruyucu elbise bağışladı.

Koronavirüsü karşı yapılan savaşta, en önde savaşan sağlık çalışanlarına destek olmak istediklerini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “Zorlu bir süreç yaşıyoruz, her vatandaşımızın bu durumda duyarlı ve bilinçli davranması ve alınan tedbirlere hassasiyetler uyması çok önemli. Bu mücadelede sağlık çalışanlarımız çok önemli bir görev üstlenmiş durumdalar. Kendilerini özverili çalışmaları nedeni ile kutluyorum. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak imkanlarımız dahilinde yardım ve destek sağlayacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.