HABERLER  »  TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, \'Tutuşun Geleceğe\' Projesine Katıldı

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, \'Tutuşun Geleceğe\' Projesine Katıldı

07 Aralık 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Halil Kale Fen Lisesi'nin 'Tutuşun Geleceğe' projesi kapsamında Ahmetli'de düzenlenen etkinliğe katıldı.
Manisa'nın eğitimdeki öncü okullarından Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi'nin 'Tutuşun Geleceğe' projesi kapsamında 'Kardeş Okul' olarak seçtiği Ahmetli'nin Kargın mahallesindeki Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik Ortaokulu'nda etkinlik düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürü Cendel Akçay, Şube Müdürü Ali Osman Coşkun, Kargın Mahalle Muhtarı Sedat Aydın, Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Hasan Tanrıkulu, Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik Ortaokulu Müdürü Nurettin Söğüt ile her iki okulun eğitimcileri ve öğrencileri katıldı.
Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi öğrencileri, hazırladıkları çeşitli hediyeleri kardeş okulul öğrencilerine sundular. Sosyal etkinlikler yapıp, hem kendi okullarını tanıttılar hem de liselere girişi sınavlarına hazırlık aşamasındaki öğrencilere farkındalık oluşturdular.
Halil Kale Fen Lisesi öğrencilerini ve idarecilerini duyarlılıklarından dolayı tebrik edip, teşekkür eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde faaliyet gösteren üyelerimize hizmet veren bir kuruluş olarak; yine bu bölgedeki eğitim, sağlık ve emniyet başta olmak üzere, kamu yararı gözeten kurum ve kuruluşlara desteklerimiz sürmektedir. Halil Kale Fen Lisesi öğrencilerimizin 'Tutuşun Geleceğe' projesi kapsamında benimde büyüdüğüm Kargın mahallemizdeki öğrencilerimizi kardeş okul seçmeleri ve onlara destek vermeleri bizleri ayrıca onure etmiştir. Bu tür projelere elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz" dedi.