HABERLER  »  TOBB Sigorta Acente Belgeleri Dağıtıldı

TOBB Sigorta Acente Belgeleri Dağıtıldı

02 Ağustos 2022 -
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (TUTSO) gönderilen 'Sigorta Acentesi' belgeleri üyelere dağıtıldı.
TOBB Akredite Oda belgesine sahip olarak çalışmalarına devam eden Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik olarak çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
TOBB tarafından oda üyesi acentelere gönderilen 'Sigorta Acentesi' Belgeleri, TUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve Sigortacılar Meslek Komitesi temsilcisi M. Fatih Akkaynak tarafından tek tek ziyaret edilerek Sigorta Acentelerine teslim edildi.
Acentelik belgesi alan Turgutlu'daki firmalar şu şekilde oldu;
Gülseren Acar, Ozan Yiğit Sigorta Aracılık Hizmetleri, Ertan Acet, Serdar Bütüner, Turgutlu Özgüven Sigorta Aracılık Hizmetleri, Mehmet Akdağ, Nazif Gezer, Olcay Avcı, Turgutlu Dincer Sigorta Acentelik Hizmetleri, Sinem Cebe, Gazel Sigorta Aracılık Hizmetleri, Turgutlu Sigorta Aracilik Hizmetleri, Hasan Buka Umut Sigorta Aracılık Hizmetleri, Dek Numan Sigorta Aracılık Hizmetleri, Soyuöz Sigorta Aracılık Hizmetleri, Acentam Hatipoğlu Sigorta Aracılık Hizmetleri, Acentam Sigorta Aracılık Hizmetleri