HABERLER  »  TUTSO Heyetinden Kosova\'daki Ziyaretlerini Sürdürüyor

TUTSO Heyetinden Kosova\'daki Ziyaretlerini Sürdürüyor

20 Eylül 2023 -

Kardeş Oda protokolü imzaladığı Gilan Ticaret Odası'nın misafiri olarak Kosova'da bulunan TUTSO heyeti çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunuyor.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın başkanlığındaki TUTSO heyeti, ziyaretler kapsamında 16 bin üyesi bulunan ülkenin güçlü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Kosova Ticaret Odaları'nı ziyaret etti.
9 Ekim'de ülkemize gelerek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'yla görüşmede bulunacak olan Kosova Ticaret Odaları Yönetim Kurulu Başkanı Lulzim Rafuna, TUTSO Yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın'ı da gerçekleştirilecek olan bu ziyarete davet etti.
Ziyarette yer almaktan onur duyacağını belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Kosova Ticaret Odaları Yönetim kurulu başkanı Lulzim Rafuna'yı, ilçede ağırlayıp, bölge ekonomisi hakkında kendilerini bilgilendirmek istediklerini belirtti.
Turgutlu Belediyesi ile Kardeş Şehir protokolü imzalayan, Viti şehrinide ziyaret eden TUTSO heyeti burada Belediye başkan yardımcısı Hasan Aliu ile biraraya gelip ilçe hakkında bilgi aldı.
Tarım ve hayvancılık ağırlıklı ekonomiye sahip olan Viti şehri'ndeki iş insanlarının Gilan Ticaret Odasına bağlı olarak hizmetlerini sürdüklerini belirten, Gilan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tahiri ilçe ekonomisi hakkında bilgiler verdi.
Kardeş Oda protokolü kapsamında, Kosova'da bulunduklarını belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu'nun sanayisi, tarım ve hayvancılığı hakkında bilgiler verdi. Kosova'daki ziyaretlerinde işletmelerde çok fazla türk markası gördüklerini belirten başkan Aydın, bunların kendilerine mutluluk verdiğini belirtti.