HABERLER  »  Başkan Aydın\'dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Aydın\'dan Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2023’ün tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve refah getirmesini diledi. ​
2023 yılının Türkiye ve Turgutlu için her alanda başarı yılı olmasını dilediklerini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "Biten bir yılın ardından, umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla giriyoruz. Daha iyiye ulaşmak için her yeni yıl, yeni başlangıçlara daha umutla baktığımız yeni bir fırsat penceresi olarak aralanır. Umut ederiz ki, yeni yılda her alanda ve her anlamda milletçe sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik içerisinde yeni başarılara imza atarız ve 2023 başarı yılı olur" dedi.
2023 yılı, Cumhuriyetimizin 100. yılında, üretim, istihdam, yatırım ve ihracata devam ederek, kararlı bir şekilde ilerlemeyi sürdüreceğiz sözleri ile açıklamasını sürdüren başkan Aydın, "Bilindiği gibi iş dünyasının istediği tek şey istikrardır.  İş dünyası olarak, sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz bulunmakta. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir.  Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Odamız, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Başta üyelerimiz, Turgutlu halkı olmak üzere tüm dünya halklarının yeni yılını kutlar, 2023 yılının  ülkemize ve tüm dünyaya fazla sevgi, daha fazla barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederiz” dedi.