HABERLER  »  Başkan Çetin\'den, Başkan Aydın\'a Ziyaret

Başkan Çetin\'den, Başkan Aydın\'a Ziyaret

6 Şubat 2024 -
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'den, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'a ziyaret.
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Tekirdağ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Çetin Group Ege Bölge Müdürü Eren Serhat Polat, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.
Turgutlu ve Çerkezköy arasında oluşturulabilecek olan ticari ilişkiler ile oda üyelerinin yeni pazarlara ulaşabilmelerini sağlaması için atılacak olan adımlarla ilgili olarak görüşmelerin gerçekleştirdiği toplantıda, bölgelerin ekonomileri ve sanayileri ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Hem iç, hemde dış ticaret için bölgelerin ticaret ve sanayi odaları ile görüşmeler halindeyiz. Bugünde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız aynı zamanda Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'i ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyarette TUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nazım Balyapan ve Mustafa Edip Artun, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cebe ile TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı'da yer aldı.