HABERLER  »  ZÜBEYDE HANIM VE TUTSO’DAN EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ ATAĞI

ZÜBEYDE HANIM VE TUTSO’DAN EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ ATAĞI

10.08.2017 - İzmir’in önemli eğitim kurumlarından Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Oda üyelerinin birinci derece yakınlarına eğitim indirim hakkı tanıyan protokol, Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Deniz ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın arasında imzalandı. 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TUTSO) gerçekleştirilen imza töreninde, Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Deniz, Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Bornova Kampüsü Genel Müdürü Ömer Özdemir ile TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın hazır bulundu. Geleceği şekillendirecek bireyler yetiştirmek üzere geçtiğimiz yıl Buca’yla başladıkları eğitim yolculuğuna Bornova Kampüsü ile devam ettiklerini belirten Ali Deniz, “Okulumuzun adının ve logosunun ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız. Zübeyde Hanım nasıl ki, bir ülkenin kaderini değiştiren Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştirdi, biz de geleceğin liderlerini yetiştirmek üzere yola çıktık” dedi.

TURGUTLU’YA SADECE 30 DAKİKA 

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümlerinin bulunduğu Bornova’daki eğitim kampüsünün Turgutlu’ya ortalama 30 dakika uzaklıkta olduğunu ifade eden Ali Deniz, “Çoğu zaman Karşıyaka’dan Bornova’ya ulaşmak bile 30 dakikadan fazla sürerken, Turgutlu’yla Bornova arasındaki çevre yolu iki yerleşim yeri arasındaki bağı kuvvetlendirdi. Bu nedenle Turgutlu’ya özel bir önem gösteriyoruz. Şunu görüyoruz ki, artık anne ve babalar çocukları için bir okuldan fazlasını arıyor. Sınav kaygılı ve odaklı bir okul değil; iyi, vicdanlı, şefkatli bireyler yetiştiren, bunların yanında iyi eğitim veren bir okul olmak tek hedefimiz. Turgutlu’daki öğrencilerimizi Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları bünyesinde görmekten büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu. 

6 DÖNÜM BAHÇE, KÜMES DOSTLARI VE SERALAR

Bornova Kampüsü’yle ilgili bilgi veren Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Bornova Kampüsü Genel Müdürü Ömer Özdemir ise okulun 6 dönüm bahçe içerisinde yer aldığını, bu sayede çocuklara hareket imkanı sağladıklarını belirterek, “öğrencilerimiz, yaparak ve yaşayarak öğrensin diye okulumuzda sera bahçeleri kuruyoruz, kendi elleriyle domates yetiştirebilmeleri için. Yine elleriyle besleyebilecekleri kümes dostları da okulumuz bahçesinde olacak. Bu sayede öğrencilerimizin küçük yaşlardan itibaren sorumluluk almaları sağlanacak. Soyut kavramları somutlaştırmaları için 3D laboratuvarlar, fiziksel ve kültürel gelişime katkı sağlayan spor ve kültür kompleksleri, yüzme havuzu, sanat ve müzik atölyeleri, akustik cep sineması ve konferans salonları, kitap sevgisi için açık raf sistemli kütüphaneler, geleceğin dünyasına hazırlayan bilişim teknoloji atölyeleri de okulumuz özelliklerinden sadece bazıları” şeklinde konuştu. 

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın da, protokolü imzalamaktan çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Turgutlu’da eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. İlçemizdeki 22 okul hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapıldı. Bunu söylemekten gurur duyuyorum. Üyelerimizin Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları’nın imkan ve eğitiminden faydalanması için bu işbirliğini gerçekleştirdik. Protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası