HABERLER  »  ZEKA KALKINMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ZEKA KALKINMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ZEKA KALKINMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

                Zafer Kalkınma Ajansı 2013-01 sayılı Kalkınma Kurulu toplantısı 14 Ağustos Çarşamba günü Uşak Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

                Kalkınma Kurulu Toplantısına, Kütahya, Afyon, Uşak ve Manisa da bulunan Ajans Genel Kurul delegeleri katıldı. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN ve Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ORCAN da toplantıya iştirak etti.

Toplantıda öncelikle iki yıl süre ile görev yapmak üzere yeni divan üyeleri seçildi. Yapılan açık oylama sonucunda Kalkınma Kurulu Başkanlığı’na Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Doç.Dr. Erbil KALMIŞ, Başkan Vekilliği’ne ise Afyonkarahisar TÜMSİAD Başkanı Mahmut Emin BİRLİKTİR seçildi. Yine açık oylama ile; Hüseyin BİLGİN (Karahallı OSB Müdürü) ve  Fatih ALKIŞ (Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi) asil Katip Üye; İsmail ATALAY (Olta Balıkçılığı Federasyonu Başkanı) ve  Mustafa SEZER (Uşak Ticaret Borsası Başkanı) yedek Katip üye olarak oybirliği ile seçildi.

Seçim sonrası İlçemiz Başkanları Faruk AYDIN ve Yılmaz ORCAN’ ın da destekleri ile Kalkınma Kurulu Başkanlığı’  nı Manisa İlimize kazandırmış olmaktan dolayı tüm Manisa heyeti memnuniyetlerini dile getirdi.

Seçimlerin ardından, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli OĞUZ gündem maddesi gereği 2012 Yılı Faaliyet Raporu ve 2013 Yılı Ara Faaliyet Raporu ile ilgili Kurul üyelerine bilgi sundu. Diğer ilkesel ve idari kararlarla birlikte bir sonraki toplantının Kasım ayı içerisinde Manisa’da gerçekleştirilmesi uygun bulunarak toplantıya son verildi.



ZEKA KALKINMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası