HABERLER  »  ZAFER KALKINMA AJANSI KALKINMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ZAFER KALKINMA AJANSI KALKINMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın içerisinde yer aldığı kalkınma kurulu toplantısı Lidya Sardes Otelde gerçekleştirildi.
63 Kalkınma Kurulu üyesinin toplantıya iştirak ettiğinin tespit edilmesinin ardından Manisa Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Abdurrahman Savaş, Kalkınma Kurulu Başkanı Sayın Doç. Dr. Erbil Kalmış ve  Ajans Genel Sekreter Vekili Sayın Veli Oğuz tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından bir önceki toplantının kararları okunarak gündeme geçilmiştir.
Kalkınma kurulu gündem maddeleri  olan 2014 yılı proje teklif çağrılarının tanıtımı, il kimlik ve marka oluşturma çalışmalarının değerlendirilmesi, ilçe bazlı öncelikli sektörlerin değerlendirilmesi konuları üzerinde duruldu. 
Gündem maddeleri değerlendirmelerinde söz alan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ortaya konulan sorun ve sıkıntıların çözümüne yönelik projeler hazırlanması gerektiğini ifade etti.
İl kimlik ve marka oluşturma çalışmaları kapsamında her ilde atılması gerekli adımların belirlenmesi adına Kalkınma Kurulu üyelerinin katılımıyla il bazlı toplantıların düzenlenmesine; il koordinatörleri tarafından bu kapsamda raporların hazırlanarak bir sonraki Kalkınma Kurulu toplantısında gündeme getirilmesine karar verilmiştir.
Dilek ve Temennilerden sonra Kalkınma Kurulu Başkanı oturuma son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası