HABERLER  »  YÜKSEKOKULDAN TUTSO’YA İADE-İ ZİYARET

YÜKSEKOKULDAN TUTSO’YA İADE-İ ZİYARET

Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü  Doç. Dr. Mehmet Karabacak ile Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Faruk Durmaz ve Öğr. Gör. Altay Erbulak Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.
TUTSO ile karşılıklı iyi niyet ve işbirliğine dayanan ilişkilerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Mehmet Karabacak, “Yüksekokul olarak TUTSO ile işbirliği halinde olmak diyaloğu sürekli hale getirip en iyi seviyelere çıkarmak bizim için memnuniyet verici” dedi.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ise “Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nun bize, kurumumuza ve ilçemize olan katkıları çok önemli. Turgutlu’nun ekonomik, sosyal ve bilimsel çevresine katkı sağlayan Meslek Yüksekokulu ile projeler ve etkinliklerin sürekliliğini sağlamak için ortak çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Ziyaret sonunda Turgutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan el işi çini desen çalışması Doç. Dr. Mehmet Karabacak tarafından Faruk Aydın’a verildi.