HABERLER  »  YÖRESEL LEZZETLERİN KEŞFİNİ GİRİŞİMCİMİZLE YAŞADIK

YÖRESEL LEZZETLERİN KEŞFİNİ GİRİŞİMCİMİZLE YAŞADIK

Odamızın girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayarak iş yerini açan ve KOSGEB desteği alan girişimcimizi Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle ziyaret ettik. Haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan ziyarette Karadeniz’in meşhur ev yemeklerinin lezzeti eşliğinde güzel bir sohbet gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın girişimcimize bol kazançlar ve hayırlı işler diledikten sonra yaptığı değerlendirme de; ‘Oda olarak her yıl belirli aralıkla düzenlemiş olduğumuz KOSGEB Girişimcilik kurslarımızla ilçemizin kalkınmasına destek olmaya devam ediyoruz. Bu yıl düzenlemiş olduğumuz 3 kurs ile toplamda 84 kişiye KOSGEB destekli iş yeri açma hakkı sağladık. Önümüzdeki dönemde de işyeri açmayı düşünen girişimcilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Eğitimini tamamlayan iş yerini açan girişimcilerimizin her zaman yanındayız. Böylesine güzel bir mekan açan Melek hanım ve ailesini kutlarım’ dedi.