HABERLER  »  YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ, TURGUTLU’NUN İLK KONSEPT MAĞAZASINI AÇTI

YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ, TURGUTLU’NUN İLK KONSEPT MAĞAZASINI AÇTI

22.12.2017 - 21 yıldır Turgutlu’da Alman teknoloji devi Bosch markasının bayiliğini yapan Dilek Dayanıklı Tüketim Malları Ltd. Şti. bir ilke daha imza attı. Türkiye’de 30 tane bulunan Bosch konsept mağazasının birini Turgutlu’ya açtı.

21 yıl önce Bosch bayi olarak Turgutlu’da faaliyetlerine başlayan Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa İlhan Demirel,  Dilek Dayanıklı Tüketim Malları Limited Şirketinin yenilenen yüzüyle Turgutlu’ya daha kaliteli hizmet sunmak adına Turgutlu’da ilk konsept mağazayı açtı. Alman teknolojisinin ve kalitesinin bir araya geldiği Bosch markasının konsept mağazası Dilek Dayanıklı Tüketim Malları Ltd. Şti. güvencesiyle kapılarını Turan Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde açtı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı açılış törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu, Turgutlu’lu işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Kaliteyi Turgutlulularla buluşturduklarını ifade eden Mustafa İlhan Demirel; “Konsept mağazamızda müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Konsept mağazamız Turgutlu’da ilk olma özelliğini taşıyor” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, Turgutlu’muza kazandırılan bu yeniliğin hayırlı olması temennisinde bulundu. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası