HABERLER  »  YILLIK ORTALAMA 7000 ARAÇ, SABİT ARAÇ MUAYENE İSTASYONU İÇİN YETERLİ

YILLIK ORTALAMA 7000 ARAÇ, SABİT ARAÇ MUAYENE İSTASYONU İÇİN YETERLİ

KTUR Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İLHEM ve Operasyon Müdürü Mete DEMİR  Odamız Meclis Başkanı Yavuz SEMİZLER' i makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçemizin araç muayene istasyonu sorununun yakından takipçisi, Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan YÖRÜYEN de hazır bulundu. Gerçekleşen görüşme sonrası kısa bir değerlendirme yapan Odamız Meclis Başkanı Yavuz SEMİZLER ‘’ Öncelikle AKTUR Araç Muayene İstasyonları İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İLHEM ve Operasyon Müdürü Mete DEMİR’e gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.Daha öncede gündeme gelen ve İlçemiz için çok önem arz eden Sabit Araç Muayene İstasyonu ile ilgili görüştük.Şuan İlçemizde bulunan ve periyodik aralıklarla kurulan gezici istasyonun yıllık araç ortalamasının 6000 civarında olduğunu bizlere ilettiler.İlçemizin ihtiyaç duyduğu Sabit Araç Muayene İstasyonunu kurmaları için ise bu ortalamanın yıllık 7000’e çıkması gerektiğini belirttiler.İlçemizin bu rakama ulaşması aslında çok kolay.Bunun için halkımızın tek yapması gereken araçlarının muayene işlemlerini Manisa yada Salihli’de değil ilçemize kurulan gezici muayene istasyonunda yaptırmak.Eğer yıllık 7000 araç ortalamasını 2014 yılı içerisinde yakalarsak 2014 yılı sonunda yapılacak olan planlamada ilçemize sabit vize istasyonu kurulmasının planlamaya alınacağını belirttiler.Ayrıca şirket yetkililerinin bizlere ilettiği diğer bir konuda her ne sebep ile olursa olsun gezici muayene istasyonundan duydukları şikayetleri kendilerine iletilmesidir.Halktan gelen şikayetlerin kendileri için çok önemli olduğunu, gerek personelden kaynaklı gerek teknik sebeplerden dolayı halkın mağdur edilmesine izin vermeyeceklerini belirttiler.Bizlerde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sabit Araç Muayene İstasyonunun ilçemize kazandırılması için üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz’’dedi.

YILLIK ORTALAMA 7000 ARAÇ, SABİT ARAÇ MUAYENE İSTASYONU İÇİN YETERLİ