HABERLER  »  YENİ GİRİŞİMCİLERİMİZİN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

YENİ GİRİŞİMCİLERİMİZİN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

16.10.2015 - Odamız tarafından, İŞKUR desteği ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Turgutlu’da girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 5 Ekim Pazartesi günü başlayan 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik eğitim programı 15 Ekim 2015 tarihinde sona erdi.

Eğitim programı içerisinde eğitmen Pınar Adanalı tarafından yeni girişimci adayları; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve ögeleri, iş planı ögelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar konularında eğitim aldılar.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine çok önem verdiklerini belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; ‘Oda olarak bugüne kadar 14 kez girişimcilik eğitimi düzenledik. Burada eğitimini başarıyla tamamlayan kişilerin iş yerlerini açtıklarında KOSGEB’  in destek programı dahilinde 30 bini hibe 70 bini geri ödemeli olmak üzere toplamda 100 bin lira destek almalarını sağlamaktır. Yeni girişimcilerimizin desteklenmesi ülke ekonomimizin kalkınmasında son derece önemlidir.  İşletmelerin KOSGEB’in hibe ve geri ödemeleri destekleriyle başarılarını arttırmalarını temenni ediyorum’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası