HABERLER  »  YENİ DÖNEM GİRİŞİMCİLERİMİZ EĞİTİME BAŞLADI

YENİ DÖNEM GİRİŞİMCİLERİMİZ EĞİTİME BAŞLADI

28.03.2016 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın İŞKUR desteği ve KOSGEB işbirliği ile 18.si düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

Toplamda 124 kişinin başvuru yaptığı eğitimlere yapılan mülakat sonucu Girişimcilik potansiyeli olan 25 kişi KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılmaya hak kazandı. 

07.04.2016 tarihinde tamamlanacak eğitimde Girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş Planı kavramı ve öğeleri, iş Planı atölye çalışması yapılacaktır.

Eğitime başlayan girişimcilerimizi ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “ 70 saat girişimcilik eğitimini tamamlayan ve sertifikasını alan girişimcilerimiz iş yerlerini açtıklarında KOSGEB’in 50 bin hibe ve 100 bin geri ödemeli desteğinden faydalanacaktır. Oda olarak girişimciliğe çok önem veriyoruz. Düzenli olarak odamızda eğitimler vererek, KOSGEB’in sağlamış olduğu desteklerden daha çok girişimcinin faydalanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da eğitimlerimiz durmaksızın devam edecektir” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası