HABERLER  »  YATIRIMLARDA DEVLET TEŞVİKLERİ ANLATILDI

YATIRIMLARDA DEVLET TEŞVİKLERİ ANLATILDI

Zafer Kalkınma Ajansı ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu uzmanları tarafından Odamızda devlet teşvikleriyle ilgili  bilgilendirme  toplantısı yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Bugün, İlçemizin son yıllarda ekonomik ve sosyal anlamda sürekli gelişen bir yapı içerisinde dinamik kalmasını sağlayan yatırımlar üzerine, konunun uzmanlarından bilgi ve destek alacağız. Yatırım; toplumdaki her kesimin ihtiyaç duyduğu bir zorunluluktur. Para, faiz, işsizlik, enflasyon, sermaye gibi birçok kavram yatırımlarla anlam bulmakta ve ekonomi çarklarının dönmesini sağlamaktadır.
Yatırımlar Ülke ekonomisini doğrudan etkilediği için Devletin Yatırımlara ve yatırımcıya destek vermesi son derece büyük önem teşkil etmektedir. Bu noktada Kalkınma Ajansları ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu; doğru yatırımları, Ülke ve Bölge çıkarlarını gözeterek en iyi şekilde yönlendirmekte ve Kalkınma da çok büyük sorumluluklar üstlenmektedir. 
Ben bu desteklerden bütün yatırımcılarımızın fayda sağlamasını arzu ediyorum. Çünkü bu Devlet teşviklerinden sağlanacak en ufak bir kaynak Odamız, İlçemiz ve Bölgemiz için artı sermaye yaratacak, bu sayede fazla iş imkânı, fazla para ve fazla refah sağlanacaktır.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak vizyonumuza hizmet eden bu önemli seminere ev sahipliği yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, uzmanlara emeklerinden dolayı  çok teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi uzmanları Devrim Barış Subaşı ve Buket Turamanların , Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında (Teşvik Mevzuatı ve Yatırımcılara Sağladığı Avantajlar), Manisa Yatırım Destek Ofisi’nin yatırımcı ve girişimcilere teşvik başvurusu ve yatırım süreçlerinde sağladığı hizmetler ve Zafer Kalkınma Ajansının Yeni Mali Destek Programı hakkında düşünülen öngörülerini katılımcılara aktardılar. 
Zafer Kalkınma Ajansının sunumunun ardından Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Ahmet Yetik tarafından TKDK’nın kurumsal tanıtımı ve düzenli periyotlar halinde açılan hibe teklif çağrıları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Programın son bölümünde katılımcıların sorularını yanıtlayan uzmanlar, katılımcılara teşekkür ederek bilgilendirme toplantısını sonlandırdı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası