HABERLER  »  YAPI SEKTÖRÜNÜN YER ALDIĞI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

YAPI SEKTÖRÜNÜN YER ALDIĞI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

03.01.2019 - Odamız 10. Meslek Komitesi üyeleri; sektörel sorunlar, günlük piyasa koşulları ve gelişmeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için biraya geldiler.

Odamız hizmet binasında gerçekleştiren toplantıya; Ercan Çakto, Halil Kaya, Mustafa Seven, Mesut İçen ve Salih Erdoğan katıldı. Yapılan toplantı sonucu sektörün yararına aşağıda yer alan bazı çalışmalar yapılması kararı alındı. 

1-Turgutlu ilçesindeki müteahhitlerin elindeki konut stokunun tespiti için odamızca çalışma yapılması,
2-Bankaların toplu konut projelerinde destek amaçlı % 0.98 faizli kredi uygulamasının müteahhitler tarafından oluşturulan konsorsiyumlarda uygulanması için bankalar ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde çalışma yürütülmesi,
3-Deprem yönetmeliği ile ilgili Turgutlu’da yapılacak toplantıya sektör üyelerinin katılımı için odamızca duyuru yapılması,
4-Turgutlu ilçemizin marka değeri olan Turgutlu tuğlasının ilçemizdeki binalarda kullanımı ve bims kullanımının önüne geçmek için Turgutlu’daki müteahhitlerle görüşmeler yapılmasının, bu hususta  Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği ile ortak bir toplantı organize edilmesinin faydalı olacağı gibi hususlarında kararlar alındı. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası