HABERLER  »  YANSIMALAR SERGİSİNİN GELİRİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERE

YANSIMALAR SERGİSİNİN GELİRİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERE

18.06.2014-  Turgutlu’da Ticaret ve Sanayi Odasının katkıları ile açılan Öğretim Görevlisi Zülfiye Acar’ın ‘’Yansımalar’’ adlı fotoğraf sergisinden elde edilen 3 bin 300 TL’lik gelir Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Merkezine verildi.

Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Görevlisi ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Dr. Zülfiye Acar’ın çektiği 55 fotoğraftan oluşan ‘Yansımalar’ sergisinde yer alan fotoğrafların satışından elde edilen gelir Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Merkezine teslim edildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan, Genel sekreter Nevzat Avcı ve Dr. Zülfiye Acar’ın yer aldığı paraların tesliminde okul müdürü İbrahim Çakmak ve okul öğretmenleri yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ‘’Turgutlu’nun menfaatine olan her türlü faaliyette yer almaya devam ediyoruz. Zülfiye hocamız bize gelerek bir sergi planı olduğunu ve buradan elde edilecek olan geliri engelliler okulumuza vermek istediğini belirtti. Bizde oda olarak sergiye destek verdik. Oldukça güzel bir sergi oldu. Hocamıza emekleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Dr. Zülfiye Acar ise ‘’ Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına ne kadar teşekkür etsem az. Yönetimimize böyle bir projem olduğunu söyledim ve hemen kabul ettiler. Ayrıca Okul idaresine ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu projemiz bir örnek teşkil eder ve ilçemizde yenileri açılır.’’ dedi.

Okul Müdürü İbrahim Çakmak ‘’ Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Zülfiye hocamıza bize verdikleri destekten dolayı minnettarız. Biz Turgutlu’daki özel çocuklara hizmet veren bir kurumumuz. Bu anlamda yapılan bu destekte bu özel çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almasında yardımcı olacak’’ dedi.

Konuşmalar sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan ve Dr. Zülfiye Acar tarafından içerisinde 3bin 300 TL olan zarf Okul Müdürü İbrahim Çakmak’a teslim edildi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası