HABERLER  »  YAKAMOZ SİRKEYE TEBRİK PLAKETİ

YAKAMOZ SİRKEYE TEBRİK PLAKETİ

15.05.2017 - Büyük firmaların verimlilik araştırmaları kapsamında Türkiye’de 2. olarak ödül alan Yakamoz Sirkeye tebrik plaketi verdik.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve yönetim kurulu üyelerimizle  beraber  misafir ettiğimiz davetimize  Yakamoz Sirke Genel Koordinatörü Bilal Peynirci, Üretim ve Planlama Müdürü Zafer Değirmencioğlu, Kalite Sağlama Mühendisi İpek Nacar katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı konuşmada: “Ürünlerini 7 kıtaya ihraç etmek hayaliyle üretim tesislerini Turgutlu’ya taşıyarak önemli bir yatırım yapan ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından verimlilik araştırması kapsamında Türkiye’de 2. Olarak ilçemizi gururlandıran Yakamoz Sirke fabrikasına bir plaket vererek bizde teşekkür etmek istedik. Bizleri gururlandıran odamızın üyesi Yakamoz Sirkeye teşekkür eder başarılarının devamı dilerim.”dedi.

Yakamoz Sirke Genel Koordinatörü Bilal Peynirci verimlilik ödülünü getiren değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Peynirci: Projemizde  “ Yalın Üretim Tekniklerini” kullanarak, üretim ve depolama alanında günlük iş akışında oluşan kayıp ve israfları en aza indirerek daha verimli, maliyetleri düşürecek ve karlılığımızı artıracak iş akışlarına, yeni depolama alanına ve makine düzenine geçilmesi planlanmış, ayrıca sirke üretim tekniklerinde uzman güçlü yeni üretim ekibi ile de sirke fermantasyon aşamalarındaki üretim süreçleri yeniden oluşturulmuş ve kayıpsız, hatasız olarak çok daha kısa sürede fermantasyonun tamamlanması sağlanmıştır. Yapmış olduğumuz Üretimde Verimli Artırma projemizde konusunda uzman 2 kişilik danışman ekip ve heyecanlı, yetenekli Celal Bayar Üniversitesi Gıda ve Endüstri Mühendislerinden oluşan 3 kişilik stajyer öğrencilerin yanında her kademeden Yakamoz Sirke çalışanları el birliği yaparak önemli kazançlar ettik." Dedi. Peynirci son olarak “Değerli başkanımıza ve yönetim kuruluna bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası