HABERLER  »  VERGİ DAİRESİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

VERGİ DAİRESİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

24.02.2015-  26. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli ve beraberindeki heyet Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci’yi  başkanlık makamında ziyaret etti.

26. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde ilçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli, gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kirezli, ‘gerçekleştireceğimiz etkinliklerde ki temel amacımız vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerinde oluşmasını sağlamak ve toplumun bu konudaki duyarlılığını artırmaktır’ dedi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarla etkin bir iletişim ve işbirliği içinde olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Vergi Dairemizi ağırlamış olmaktan son derece memnuniyet duyduklarını dile getirdi.