HABERLER  »  ÜYELERİMİZİN YANINDA TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK TARIM FUARINDA YER ALDIK

ÜYELERİMİZİN YANINDA TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK TARIM FUARINDA YER ALDIK

05.02.2018 - Tarım sektörünün en büyük ve en önemli buluşma noktası olan Türk üreticilerin dünya pazarıyla buluşturan, çiftçimize pratik bilgiyi ulaştıran 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanında gerçekleştirildi.

Odamız üyesi Agropa Tarımsal Alet Hayvancılık Ltd. Şti. , Alsaç Makine Ltd. Şti. ve Çeviksan Pulverizatör Ltd. Şti. firmaları, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın 4. Tarım Fuarında ürünlerini uluslararası platformda tanıtma fırsatı yakaladılar. Tarım sektörümüz için önemli olan bu fuarda, üyelerimize destek amacıyla Oda personelimiz Halil Aksoylu görev aldı.

Ana teması tarımda dijital teknolojilerin kullanılması doğrultusunda Tarım 4.0 olan fuarda, tarım makineleri, sera ve ekipmanları, tohum, fide- fidan, gübre, ilaç sanayi, sulama ve plastik sektörü, ambalaj, tarımsal enerji, hayvancılık, hayvancılık ekipmanları, süt ve et ürünleri, arıcılık sektörü, tarım makineleri, veterinerlik hizmetleri ile daha birçok alan teknoloji ile buluştu. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası