HABERLER  »  ÜYELERİMİZE BİLANÇO OKUMANIN TEKNİKLERİ ANLATILDI

ÜYELERİMİZE BİLANÇO OKUMANIN TEKNİKLERİ ANLATILDI

10.03.2016 - Odamız üyesi işletme sahibi, yönetici ve çalışanlarına yönelik Bilanço Okuma Teknikleri eğitimi verildi.

Odamız Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve 1 gün süren eğitimin sunumunu Üçer Yönetim Denetim Mali Danışmalık firmasından şirket kurucu ortağı bağımsız denetçi Kazım Coşkun Keskiner İle bağımsız denetçi Yüksel Özer Hayat tarafından yapıldı. 

Bağımsız denetçiler tarafından Finansal Analiz ve Türleri, Finansal Tabloların Çeşitleri ve Önemi, Gelir Tablosu, Satışların Maliyeti Tablosu, Bilanço ve Bölümleri,  Nakit Akım Tablosu, Fon Akım Tablosu, Özkaynak Değişim Tablosu, Rakamlar Bize Ne Söylüyor? Mali Analiz…, Muhasebe Çeşitleri, Maliyet Sistemleri Ve Maliyet Muhasebesi, Finans Yönetiminde Yapılan Yanlışlar,  Bütçe ve Önemi Sonuçlar konuları anlatıldı. 

Toplantının sonunda Kazım Coşkun Keskiner ve Yüksel Özer Hayat konuyla ilgili katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın eğitimin önemine değinerek, “bu eğitimle işletme yöneticilerinin bilanço okuyabilmeleri ve okunan bilanço üzerinden analiz yapabilme yetisini geliştirmeyi amaçladık. İşletmelerin büyümelerinde ve ayakta kalabilmeleri için bilanço çok önemlidir. Bilançolarına hakim işverenlerin gelişmeleri ve işletmelerine yön vermeleri tesadüflere bağlı değildir” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası