HABERLER  »  Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 10'uncu Grupla Devam Etti

Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 10'uncu Grupla Devam Etti

04 Mart 2024 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO), 'Üye İhtiyaç Analiz' toplantıları 10'uncu meslek gruplarıyla devam etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunmak, istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla hayata geçirilen ‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları devam ediyor.
‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları kapsamında 10'uncu meslek grupları ile TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restoranda, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın başkanlığında kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi.
AYDIN "AKREDİTE ODA OLARAK HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ"
Turgutlu ve Ahmetli ilçelerindeki oda üyelerine hizmet akredite oda olarak en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "bölge ekonomisi ve sosyo-kültüren gelişim konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz. Özellikle sağlık, eğitim, spor gibi bir çok alanda kamu kurumlarıyla ortak projeleri hayata geçiriyor bölge halkımızın yararlanması için çalışmaktayız" dedi.
AYDIN "EĞİTİME DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR"
2024-2025 eğitim öğretim döneminde TOBB'un destekleri ile Ergenekon Mahallesine kazandırdıkları TOBB Anaokulu’nun eğitime başlayacağının müjdesini veren Aydın "Eğitime yardımlarımız aralıksız olarak sürüyor. Turgutlu'ya bir lise kazandırma hedefimiz vardı. Milli Eğitim Bakanlığı ile TOBB'un arasında yapılan görüşmeler kapsamında Türkiye genelinde anaokulu hamlesi yapıldı ve ilçeler arasında ki ilk TOBB Anaokullarından bir tanesi de ilçemize kazandırılmış oldu. Bu okulun ilçemize kazandırılmasında öncülük eden TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve tabi ki de siz değerli oda üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
AYDIN "TURGUTLU'YA TOBB UYUM MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ"
Turgutlu'ya TOBB Uyum Merkezi kazandırılması konusunda çalışmalarını sürdüklerini belirten Başkan Aydın "TUTSO bünyesinde Tahkim ve Arabuluculuk hizmetlerini sunmak için çalışmalarımız hızla sürüyor. Dış Ticaret hizmetleri için danışmanlık faaliyetleri yürütmek üzere yine dış ticaret ofisimizi yakın zamanda faaliyete geçireceğiz. Odamız bünyesinde pazartesi ve Cuma günleri KOSGEB bilgilendirmesi için Manisa KOSGEB’den bir uzman odamızda hizmet sunmaya başladı. Yine geçtiğimiz günlerde dijital ehliyet hizmetlerini odamızda sunmaya başladık. Ulaştırma Bakanlığının belgelendirme hizmetleri içinde çözüm noktası olmak için çalışmalar yapıyoruz" dedi.
TUTSO Başkanı Faruk Aydın’ın konuşması sonrasında, Egeko Danışmanlık yönetici Caner Urhan'ın koordinasyonunda, grup üyelerinin sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sıkıntılar ile istekleri konusunda çalışma yapıldı.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası