HABERLER  »  ÜCRETSİZ MEME KANSERİ TARAMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

ÜCRETSİZ MEME KANSERİ TARAMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

30.09.2013 – 04.10.2013 tarihleri arasında 5 gün süreyle Turgutlu Belediyesi Orta Park alanında tüm bayanlarımız için ücretsiz meme kanseri tarama testi uygulaması başladı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; T.C. Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nin katkıları, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulumuzun destekleriyle, Belediyemiz Orta Park Alanında  tarama aracımız hizmet vermeye devam ediyor.
Halk Sağlığı Uzmanı Uzman Doktor Müjde İlgün: “ Sağlık Bakanlığımız tarafından tahsis edilen araç tüm yurdu geziyor ve bayanlarımıza testler uygulanıyor. Şimdi Manisa ilinde taramalar devam ediyor, araç 4 gün boyunca saat 10.00’dan başlayarak saat 16.00’ya kadar hizmet verecek. Kadınlarımızın ilgisinden memnunuz. Bu tarz rahatsızlıklarda erken tanı ve teşhis çok önemlidir. Burada hem test yapıyoruz hem de kadınlarımızı bilinçlendiriyoruz” dedi.
Görevli personeli ziyaret eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN: Çalışanlara  emeklerinden dolayı teşekkür ederek, tarama testinin önemine değindi. ‘Erken teşhis pek çok kanser türünde hayat kurtarıcı bir rol üstlendiği gibi bir çoğunda da yaşam süresinin ve yaşam kalitesinin artışında önemli bir faktör oluşturuyor. Bu nedenle bayanlarımızın bu kontrolleri gerçekleştirebilmesi için tarama aracımız 5 gün boyunca halkımızın hizmetinde olacaktır’  dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası