HABERLER  »  TUTSO’DAN İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

TUTSO’DAN İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (TUTSO) gönderilen 30 bin liralık ayakkabı ve kıyafet yardıma muhtaç öğrencilere dağıtıldı.
Köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere 18 farklı okulda eğitim gören toplamda 715 öğrenciye ihtiyacına göre  ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.  Yapılan yardımlar konusunda bilgi veren TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, " Eğitimin ülkenin ve şehrin en büyük önceliği olması gerektiği, eğitimde başarının ülke geleceğine bırakılacak en büyük miras olduğu ifade eden Aydın, her yıl yaptığımız ve artık geleneksel hale gelen ayakkabı ve kıyafet yardımını bu sene de gerçekleştirdik. Amacımız kurban bayramı ve yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmek. Okul müdürleri ile yaptığımız çalışmalar sonucu belirlenen öğrencilere ihtiyaçlarını ulaştırdık. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.