HABERLER  »  TUTSO'nun Geleneksel Gıda Yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

TUTSO'nun Geleneksel Gıda Yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

07 Mayıs 2020 Perşembe - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile her yıl geleneksel olarak yürüttüğü gıda yardımlarını bu yıl da mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Sorumluluk alanında Turgutlu ve Ahmetli ilçeleri bulunan TUTSO, heryıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarını kurduğu ekiplerle ulaştırdı. Ahmetli ve Turgutlu'daki bin 300 aileye TOBB ve TUTSO tarafından hazırlanan gıda paketleri teslim edildi.
Geleneksel hale gelen ve heryıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan gıda yardımlarıyla ilgili değerlendirme de bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Her yıl geleneksel hale gelen bu yardımlarımızı bu yıl mevcut durumu da gözeterek titizlikle ve artırarak devam diyoruz. TOBB gelen desteğe odamız bütçesinden de katkı sağlayarak yardım paketi sayımızı artırdık üyelerimizden gelen desteklerle 1300 ihtiyaç sahibine Turgutlu ve Ahmetli Kaymakamlığımız Turgutlu Belediyemiz ve meclis üyelerimiz vasıtası ile ulaştık ve yardım paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu mübarek Ramazan ayında da yardımda bulunmamıza öncülük eden TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası