HABERLER  »  TUTSO YÖNETİMİ TURGUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

TUTSO YÖNETİMİ TURGUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Turgutlu Meslek Yüksek Okulunda müdürlük görevine atanan Doç Dr. Mehmet Karabacak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başlan Yardımcısı Nazım Balyapan  ve Metin Eğerci, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Ulcay, Meclis Üyesi Okhan Karakol ile Genel Sekreter Nevzat Avcı katıldı.
Sanayileşmenin her geçen gün artığı ilçemizde  kalifiyeli eleman ihtiyacını karşılamak için çalışacaklarını söyleyen Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Mehmet Karabacak “ Biz Yüksekokul olarak Turgutlulu sanayicilerimizden  gelecek, eğitim ve iş kalitesini arttıracak her türlü öneri, yenilik ve işbirliğine açığız.” dedi. Bugüne kadar sanayi-üniversite işbirliği ile çok güzel işler yapıldığını belirten Karabacak, bundan sonra da bu işbirliğinin devamı için ellerinden gelen desteği göstereceklerini söyledi.
Turgutlu’nun gelişmesinde önemli bir yere sahip olan Meslek Yüksek Okulunda müdür olarak göreve başlayan Doç.Dr. Mehmet Karabacak’a görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Oda olarak Meslek Yüksekokuluna her zaman destek olduklarını bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası