HABERLER  »  TUTSO YÖNETİMİ AHMETLİ KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

TUTSO YÖNETİMİ AHMETLİ KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

TUTSO Yönetim Kurulu, Mülki İdare Amirler Kararnamesiyle Sivas Vali Yardımcılığından Manisa Ahmetli Kaymakamlığına atanan Necmi Akman’ı  makamında ziyaret etti.
Ziyaretin önemine değinen TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Oda olarak üyelerimizden aldığımız güçle hem Turgutlu’ya hem Ahmetli’ye hizmetlerimiz her alanda devam ediyor. Ahmetli’de yer alan bize kayıtlı toplamda 135 işletme yer almaktadır. Bu da demek oluyor Ahmetli’de bizim ayrılmaz bir parçamızdır. Bu güne kadar verdiğimiz eğitimlerde, yardım desteklerinde, sosyo-kültürel faaliyetlerde her iki güzide ilçemizin gelişmesi için faaliyetlerde bulunduk. Bundan sonra ki dönemde de bu desteklerimizi karşılıklı bilgi alış verişiyle devam ettireceğiz’ dedi.
Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman ise  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ticaret ve Sanayi Odalarının bulundukları yerin gelişmesinde çok önemli  kurumlardan biri  olduğunu söyledi. Bu güne kadar yaptığı hizmetlerle Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini görüyorum. Mülki İdare olarak bundan sonraki dönemde de şehrimizin gelişmesi için iş birliği içinde olacağız dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası