HABERLER  »  TUTSO YÖNETİMİ AHMETLİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ.

TUTSO YÖNETİMİ AHMETLİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ.

TUTSO Yönetim Kurulu, 30 Mart 2014 seçimlerinde yeniden Ahmetli Belediye Başkanlığı’na seçilen Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve  beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan ile Yönetim Kurulu üyesi Zeynel Yaşar ve İsmail Ulcay  katıldı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden Başkan seçilen Alhan’ı kutlayarak, çiçek takdim etti. Göreve ikinci kez seçilmesinden dolayı Başkan Alhan’ı tebrik eden Faruk Aydın, ‘Sayın Başkan’ım sizlerin yeniden seçilmenizden dolayı Odamız ve şahsım adına tebrik ediyorum. Görev sürecinizin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.