HABERLER  »  TUTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın Mağaza Açılışına Katıldı

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın Mağaza Açılışına Katıldı

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, oda üyesi Kayapen’in showroom mağazasının açılışına katıldı.

Turgutlu’da uzun süredir faaliyet gösteren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Mikail Kaya’ya ait olan Kayapen’in yeni showroom mağazası Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi Çakıcı Camii civarında hizmete açıldı. İşyerinin açılışına Turgutlu kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye başkanı Çetin Akın, Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, TUTSO yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TUTSO yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, işyeri sahibi Mikail Kaya’ya yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi.