HABERLER  »  TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kasım 2020 - Salı
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın mesajında, öğretmenliğin, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleği olduğunu belirtti.
Aydın, "Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi, toplumun düşmanı olan cehaleti ancak öğretmenler yok eder. Onun için geçmişi öğreten öğretmenlerimiz, geleceğimizin de asıl kurucuları konumundadır.
Öğretmenlerin eserleri, yetişmiş insanlardır. Bu ülkeyi yönetenlerdir, sanatçılardır, bilginlerdir, sporculardır, işadamlarıdır, işçidir, köylüdür, memurdur.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası