HABERLER  »  TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; Görüşmelerimiz Olumlu Sonuçlandı

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; Görüşmelerimiz Olumlu Sonuçlandı

24 Haziran 2020 Çarşamba -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TOBB Nefes Kredisi kapsamında Turgutlu'da 6 milyon 600 bin TL kredi kullanıldığını, yapılan görüşmelerle 2 milyon TL'lik ek kredinin daha çıkarıldığını belirtti.
Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesi kapsamında TUTSO'nun, DenizBank Turgutlu şubesiyle imzaladığı protokol sonrasında ilçede KOBİ'ler 6 milyon 600 bin TL'lik kredi kullandı.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, üyelerimize en iyi hizmeti sağlamak adına yaptığımız çalışmalar kapsamında geçtiğimiz aylarda cazip vade ve oranlarıyla TOBB Nefes Kredisi'ni Denizbank ile hayata geçirdiklerini belirtti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Denizbank ve KGF ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole oda olarak bizde katkı sağladık. Oda üyelerimiz üst limit 100 bin lira olmak üzere, 12 ay vadeli, brüt faiz oranı aylık yüzde 0,625 yıllık yüzde 7,50 faiz oranlı kredi kullanabildiler. Turgutlu'da KOBİ'lerimiz 6 milyon 600 bin TL'lik bir kredi kullandılar. Kredi kullanamayan ama kullanmak isteyen üyelerimiz için TOBB başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştük ve kredi limitimizin arttırılmasını istedik. Talebimiz olumlu sonuçlandı. Şimdi TUTSO olarak kredimize ilave olarak ilçemize 2 milyon TL'lik bir kredi payı daha ilave ettirdik" dedi.
TOBB Nefes Kredisi Hakkında;
TOBB ve KGF ile yapılan iş birliği kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı oda ve borsa üyesi olan KOBİ’lere özel, 2020 yılında 6 ila 8 ay süreyle anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılında ise aylık ödemeli 12 eşit taksitli ve yüzde 7,5 yıllık faiz oranıyla Nefes Kredisi sunulacak.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası