HABERLER  »  TUTSO YENİ YÖNETİM KURULU VE MECLİS BAŞKANLIK DİVANI PROTOKOL ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

TUTSO YENİ YÖNETİM KURULU VE MECLİS BAŞKANLIK DİVANI PROTOKOL ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet AY, Meclis Kâtip Üyesi Hakan Cebe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nazım Balyapan ve Metin Eğerci, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Zeynel Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Karakurt ve M. İlhan Demirel den oluşan bir heyetle Turgutlu Protokolünü ziyaret etti.

Heyet ilk olarak Turgutlu Kaymakamı Nazmi GÜNLÜ’ yü makamında ziyaret etti. Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren GÜNLÜ; 1926 yılında kurulan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’ nın köklü ve güçlü yapısı sayesinde İlçenin en önemli sivil toplum örgütü olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz dönemde Odamızla önemli hizmetlere imza atan yöneticilerimizi tebrik ederek, yükselen hizmet çıtasının yeni yönetim ve meclis ile daha da artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Turgutlu Kaymakamlığı olarak Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte başarılı işlere imza atacağımıza inanıyor, Yönetim ve Meclisimizi İlçemiz için yapılacak her faydalı iş ve hizmette destekleyeceğimizi belirtmek istiyorum dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Kaymakamlığımızla işbirliği içerisinde geçtiğimiz dönemde 112 Acil Servis İstasyonun açılması, SGK ve İŞKUR gibi önemli kurumların İlçemize kazandırılması noktasında önemli işbirlikleri yaptıklarını belirtti. Seçimler sonucunda yeni oluşan Yönetim Kurulumuzun her sektöre hitap edebilen, çok güçlü ve çalışkan bir yapıda oluştuğunu vurgulayan AYDIN, Turgutlu tüccar ve sanayicisinin sesi ve kulağı olacağız, İlçemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışacak, Turgutlu’ nun ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunacağız dedi. Bu süreçte Sayın Kaymakamımızın tecrübelerinden faydalanarak birlikte yeni başarılara imza atacağız dedi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz SEMİZLER ise demokratik bir ortamda geçen seçimler sonucu yeni Yönetim ve Meclisimizin teşekkül olduğunu ve göreve başladıklarını ifade ederek, üyelerimizin sorunlarını gidermek ve İlçemizin gelişimi arttırmak için çalışacağız dedi.

Heyet, 2. Adresinde Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli GÖÇEMEN’ i ziyaret etti. Sözlerine, İlçemizin değerli bir Kaymakam ve Emniyet Müdürü’ ne sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyleyerek başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN; İlçemizin emniyet ve asayişi konusunda yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçe Emniyet Müdürü Veli GÖÇEMEN Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’ nın geçtiğimiz dönemlerde Emniyetimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diledi. Asayiş hizmetleri konusunda karşılıklı görüşlerin konuşulduğu ziyaret sonlandı.

Heyet daha sonra İlçemiz Cumhuriyet Başsavcısı Murat ÇAĞLAK’ ı ziyaret ederek, Başsavcımızın İlçemiz için yaptığı değerli hizmetlere teşekkür etti. TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Başsavcımızın tayininden dolayı üzüntü içinde olduğunu belirterek, Turgutlu’ da her zaman kapılarının kendilerine açık olduğunu, kendilerini misafir etmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

 

Heyet son olarak Turgutlu Belediye Başkanı Serhat ORHAN’ ı ziyaret etti.  ORHAN; gerçekleşen seçimler sonucunda çok güçlü bir meclis ve yönetim kurulu oluştuğunu bundan dolayı son derece memnun olduğunu ifade ederek daha önceki dönemde Ticaret ve Sanayi Odası’ nın İlçemiz adına önemli çalışmalara imza attığını, bu nedenle yeni yönetimin işinin daha zor olduğunu, hizmet çıtasını daha yükseğe taşınmasının gerektiğini ifade ederek bu güçlü yönetim yapısının bunu başarı ile gerçekleştireceğine inandığını belirtti. Turgutlu Belediyesi ile işbirliği içerisinde İlçe adına hizmet ve üretmek proje üretmek için koordineli bir şekilde çalışma yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Yönetim kurulu başkanı  Faruk AYDIN; Turgutlu’ ya çok değerli hizmetler veren Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, İlçemize kazandırdığı değerli hizmetler sadece Turgutlu Halkının değil komşu il ve ilçelerimizin de takdirini kazanmış durumdadır. İlçemize bu değerli hizmetleri kazandıran Belediye Başkanımızın bu tecrübelerinden tüm Manisa’ nın ve ilçelerinin faydalanmasını diliyoruz. Dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası