HABERLER  »  TUTSO VE TURGUTLU TİCARET BORSASI ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

TUTSO VE TURGUTLU TİCARET BORSASI ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

17.02.2015- Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Turgutlu Ticaret Borsası yönetim Kurulu ortak istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet ESENDEMİR Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN  ve yönetim kurulu üyeleri ile Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz ORCAN ve Meclis üyeleri iştirak ettiler.

Toplantıda Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet ESENDEMİR  yaptığı sunum sonrasında söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Faruk AYDIN, üyelerimizin alın terleri ile kazandıkları aidatlardan oluşan oda bütçemizin yönetimini hassas bir şekilde yürütüyoruz, üyelerimizden aldığımız aidatları yine üyelerimizin hizmetine aktarmak için çabalıyoruz. İlçemizde sağlık, eğitim ve asayiş hizmetlerinin daha kaliteli ve iyi bir şekilde sunulması için yardım ve bağışlarda bulunuyoruz, Bu şekilde dolaylı yoldan da olsa üyelerimize ulaşmış oluyoruz, Asayişin, Emniyetin olmadığı bir yerde ticaret olmaz bu noktada emniyet müdürlüğümüzün daha iyi ve kaliteli bir şekilde hizmet vermesi için ihtiyaçları olan hizmet aracının alımı noktasında üzerimize düşen sorumluluk neyse yapmaya hazırız dedi.Yapılan müzakereler neticesinde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Turgutlu Ticaret Borsası olarak emniyet müdürlüğüne bir araç alımı için 20.000.-‘er bin TL bağış yapılmasına karar verildi.