HABERLER  »  TUTSO ÜYELERİYLE BERABER 37. İSTANBUL YAPI FUARINA KATILDI

TUTSO ÜYELERİYLE BERABER 37. İSTANBUL YAPI FUARINA KATILDI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin en büyük ve kapsamlı yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL’ u sektör üyeleri ve Celal Bayar Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ülkemizde düzenlenen ve her yıl yurt dışından bir ülkenin konuk ülke olarak katıldığı fuarda , Rusya, Almanya ve Azerbaycan’ ın ardından bu yıl da Konuk Ülke olarak Güney Kore ağırlandı.
Türkiye’ nin en büyük ve kapsamlı Yapı fuarında İlçemizin yapı sektöründe gözde firmalarından Seramiksan A.Ş., Kudret Tuğla A.Ş., Bloksan A.Ş. ve Dev Blok A.Ş.’ de açmış oldukları stantlarıyla katılımcıların beğenilerini topladılar.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ ın fuar ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sektördeki yenilikleri yakından takip etmeleri açısından fuarlara katılmanın çok önemli olduğunu belirterek, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlara sektör üyeleriyle katılımlarının devam edeceğini söyledi.