HABERLER  »  Tutso Üyeleriyle Beraber 36.İstanbul Yapı Fuarına Katıldı.

Tutso Üyeleriyle Beraber 36.İstanbul Yapı Fuarına Katıldı.

TUTSO ÜYELERİYLE BERABER 36. İSTANBUL YAPI FUARINA KATILDI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin en büyük ve kapsamlı yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL’ a 26.04.2013 günü üyeleri ve Celal Bayar Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ülkemizde düzenlenen ve her yıl yurt dışından bir ülkenin konuk ülke olarak katıldığı fuarda bu yıl, sürekli gelişen yapı sektörü ile Ülkemizdeki birçok yatırımcının da ilgi odağı haline gelen Azerbaycan vardı.
Türkiye’ nin en büyük ve kapsamlı Yapı fuarında İlçemizin yapı sektöründe gözde firmalarından Seramiksan A.Ş., Kudret Tuğla A.Ş., Bloksan A.Ş., Yüksel Toprak A.Ş. ve Dev Blok A.Ş.’ de açmış oldukları stantlarıyla katılımcıların beğenilerini topladılar. 
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mesut ALTAN’ ın fuar ile ilgili yaptığı açıklamasında, Toplam 81.000 m2 lik geniş alanda kurulan 12 salon ve açık alanda 1150 işletmenin ürünlerini sergilediği, Dünyadaki en büyük yapı fuarları arasında kendisine yer bulan İstanbul Yapı Fuarına, Odamız organizasyonunda her yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerimiz ile katılım gerçekleştirdik dedi. Fuarda Odamız üyesi firmaların da stant açmış olmalarından dolayı çok memnun olduğunu belirten ALTAN, fuarların yeni müşteriler bulma ve alternatif işbirlikleri için en uygun ortamlar olduğunu, bu fırsatların en etkin şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Fuarda ürünlerini sergileyen ve İlçemizi en iyi şekilde temsil eden firmalarımıza, yönetici ve çalışanlara teşekkür ederek, bu fuardan beklentilerinin en üst düzeyde gerçekleşmesi temennisinde bulundu.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası