HABERLER  »  TUTSO’da Üyelerimizi Dinliyoruz Etkinlikleri Devam Ediyor

TUTSO’da Üyelerimizi Dinliyoruz Etkinlikleri Devam Ediyor

25 Ocak 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) 'Üyelerimizi Dinliyoruz' etkinlikleri kapsamında 3. Meslek Grubu'nda yer alan üyelerle toplantı gerçekleştirildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunulmak istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla organize edilen 'TUTSO Üyelerini Dinliyor' toplantıları 3. Meslek Grubu'nda yer alan üyelerle devam etti.

TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restaurant'ta kahvaltılı olarak düzenlenen etkinliğe Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel, 3. Meslek Grubunun meclis temsilcileri Hakan Cebe, Fevzi Canöz ve grup üyeleri katıldı.

15 meslek grubunda 2 bin 600 üyeye hizmet verdiklerini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, üyelerin istek ve şikayetlerine en kısa sürede çözüm bulmak için çalıştıklarını belirtti.

OSB’lerde başlanan elektrik 4 günlük elektrik kesintisi nedeniyle başta ihracat yapan firmalar olmak üzere çok sayıda firmanın mağdur olduğunu belirten Başkan Aydın, gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini belirtti.

               Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili olarak firmalardan kendilerine gelen şikayetleri hem TOBB, hem de Bakanlıklar nezdinde gerekli yerlere taşıdıklarını belirten başkan Aydın, “hem üyelerimizin yaşadıkları tüm sıkıntılara çözüm bulmak için çalışıyoruz” dedi.

TUTSO’da belge ücretlerini yönetime geldiklerinde kaldırdıklarını belirten başkan Aydın, “tüm üyelerimize belge hizmetlerini ücretsiz sunuyoruz. Yine aidat ve hizmet ücretlerinde minimum artışlarla bütçemizi yöneterek sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ın konuşması sonrasında grup üyeleri sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sıkıntılar ile istekleri konusunda açıklamalarda bulundular.

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası