HABERLER  »  Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 8 ve 9'uncu Gruplarla Devam Etti

Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 8 ve 9'uncu Gruplarla Devam Etti

29 Şubat 2024 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO), 'Üye İhtiyaç Analiz' toplantıları 8 ve 9'uncu meslek gruplarıyla devam etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunmak, istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla hayata geçirilen ‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları devam ediyor.
‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları kapsamında 8 ve 9'uncu meslek grupları ile TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restoranda, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın başkanlığında kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi.
Aydın "Herkese Dokunmaya Çalışıyoruz"
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının, 4 bine yaklaşan üye sayısı ile büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Yönetim Kuurlu Başkanı Faruk Aydın, "TUTSO olarak sadece üyelerimize hizmet vermenin yanı sıra ilçemizde sosyal ve kültürel alanda halkımızın ortak kullanımına olan her projede yer almaya çalışıyoruz. Özellikle sağlık, eğitim ve emniyet kurumlarıyla projelerde yer alıyoruz. Oda olarak herkese dokunmaya çalışıyoruz" dedi.
Aydın "Turgutlu'ya bir meslek lisesi kazandırmamız lazım"
TOBB'un destekleri ile Ergenekon Mahallesine TOBB Anaokulu kazandırdıklarını ve okulun önümüzdeki eğitim döneminde faaliyete başlayacağını beliten Aydın "Milli Eğitim Bakanlığı ile TOBB'un arasında yapılan görüşmeler kapsamında Türkiye genelinde anaokulu hamlesi yapıldı ve ilçeler arasında ki ilk TOBB Anaokullarından bir taneside ilçemize kazandırılmış oldu. Bizim hedefimiz Turgutlu'ya bir meslek lisesi kazandırmaktı. Şimdi bunun kazandırılması için Turgutlu'daki kurum ve kuruluşlarla sürekli olarak görüşüyoruz. Umuyoruz en kısa süre içerisinde ilçemize bir de Tekniki Meslek Lisesi kazandırırız" dedi.
Aydın "Hizmet Kalitemizi Daha da Arttıyoruz"
Akredite oda olarak 5 yıldızlı oda hizmeti verdiklerini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkan Aydın "Hizmet Binamızın 2'inci katında oluşturduğumuz yeni alanla burada Tahkim ve Arabuluculuk hizmetlerini sunmak için çalışmalarımız hızla sürüyor. Dış Ticaret hizmetleri için danışmanlık faaliyetleri yürütmek üzere yine dış ticaret ofisimizi yakın zamanda faaliyete geçireceğiz. Odamız bünyesinde pazartesi ve Cuma günleri KOSGEB bilgilendirmesi için Manisa KOSGEB’den bir uzman odamızda hizmet sunmaya başladı. Yine geçtiğimiz günlerde dijital ehliyet hizmetlerini odamızda sunmaya başladık. Ulaştırma Bakanlığının belgelendirme hizmetleri içinde çözüm noktası olmak için çalışmalar yapıyoruz" dedi.
TUTSO Başkanı Faruk Aydın’ın konuşması sonrasında, Egeko Danışmanlık yönetici Caner Urhan'ın koordinasyonunda, grup üyelerinin sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sıkıntılar ile istekleri konusunda çalışma yapıldı.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası