HABERLER  »  TUTSO'da Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 3 ve 4'üncü Gruplarla Devam Etti

TUTSO'da Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları 3 ve 4'üncü Gruplarla Devam Etti

15 Şubat 2024 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO), 'Üye İhtiyaç Analiz' toplantıları 3 ve 4'üncü meslek gruplarıyla devam etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunmak, istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla hayata ‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları devam ediyor.
‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantıları kapsamında 3 ve 4'üncü meslek grupları ile TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restoranda, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın başkanlığında kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği projeler ve çalışmalarıyla ilgili olarak üyeleri bilgilendiren TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “2024 – 2027 yılı stratejik planlama çalışmaları kapsamında ‘Üye İhtiyaç Analiz’ toplantılarımız kapsamında 15 meslek grubumuzun üyeleriyle bilgi alışveriş toplantılarına devam ediyoruz. Üyelerimizin istekleri ve şikayetlerini öğrenip, konuyla ilgili olarak neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuyor, konuyu ilgili mercilere iletmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.
TUTSO Başkanı Faruk Aydın’ın konuşması sonrasında, Egeko Danışmanlık yönetici Caner Urhan'ın koordinasyonunda, grup üyelerinin sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sıkıntılar ile istekleri konusunda çalışma yapıldı.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası