HABERLER  »  TUTSO, Türkiye'nin Otomobili TOGG için ön sipariş verecek

TUTSO, Türkiye'nin Otomobili TOGG için ön sipariş verecek

28 Ağustos 2022 -
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "25 adet TOGG için ön siparişe yazılacağız"
TOGG Gemlik tesislerinde 29 Ağustos Pazartesi günü inceleme ve tanıtım ziyaretinde bulunacak olan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) için ön sipariş alınması durumunda 25 adet araç kaydı yaptıracaklarını bildirdi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO) Ağustos ayı meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini belirterek, 2023 yılının Mart ayında TOGG’u yollarda göreceklerini duyurmuştu. Bu müjdeli haber sonrasında yerli otomobil için geri sayımda sona gelinirken siparişler için kuyruklar şimdiden oluşmaya başladı" dedi.
29 Ağustos Pazartesi günü TOGG Gemlik Tesislerinde, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla 'TOGG Fabrikası Tanıtım Ziyareti' yapılacağını belirterek buna katılacağını belirten Başkan Aydın, "bu ziyaret öncesinde meclis üyelerimizle görüştük. Yaptığımız görüşmelerde yerli otomobilimiz için ön sipariş alınması durumunda, meclis üyelerimiz adına 25 adet TOGG için kayıt yaptıracağız. Yerli arabamız TOGG şimdiden vatanımıza ve dünyaya hayırlı olsun" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası