HABERLER  »  TUTSO Meclisi, TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı

TUTSO Meclisi, TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı

09 Mart 2024 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), Meclis üyeleri Ankara’da düzenlenen ‘TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ile meclis üyeleri Ankara’da TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen ‘TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

Gerçekleştirilen bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu belirten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayıp, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti.

Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden TOBB Başkanı, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakarlık ettiklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu, sorumlu oldukları meslek komitelerindeki üyelerini asla ihmal etmemelerini, bu süreçte onları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlemelerini istedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, ortak akıl ile ortak paydada hareket etmelerini tavsiye etti.

Düzenlenen seminerde, TOBB Kurumsal Yapısı, Eski Adalet Bakanlarından Cemil Çiçek tarafından Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Merkez Bankası eski başkanlarından Süreyya Serdengeçti ise Türkiye Ekonomisindeki Dönüşüm konularından bilgiler verirken, TOBB İştirakleri – KGF, TOBB Uyum, TOBB Tahkim, TTM, TMO Lidaş-Turib, MEYBEM – TOBB ETÜ ve TEPAV yetkilileri tarafından sunumlar yapıldı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası