HABERLER  »  TUTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Temmuz 2020 Pazartesi - 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TUTSO) Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun bir şekilde yemekli olarak gerçekleştirilen toplantı, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında gerçekleştirildi.
Konuşmasına Turgutluspor'un TFF 2. Lige yükselmesini kutlayarak başlayan TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, önümüzdeki günlerde kutlayacak olduğumuz mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla meclis üyelerinin, oda üyelerinin ve Turgutlu halkının bayramlarını kutladı.
2020 Yılı Haziran ayı Meclis tutanağı okundu ve meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. 
2020 Yılı Haziran ayı Mizan Cetvelinin Tasdiki meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. 
Yönetim kurulu izahatları bölümünde söz alan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Aydın "Turgutluspor'u Canı Gönülden Tebrik Ediyorum"
Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Turgutlusporumuzun 2.Lige yükselmesi nedeni ile Turgutlusporu canı gönülden tebrik ederek başlamak istiyorum. Turgutluspor ilçemizin en önemli marka değerlerinden birisidir. Bu vesile ile 2.lige yükselmemiz nedeni ile başta Belediye Başkanı Çetin Akın olmak üzere antrenör ve futbolcularına Turgutluspor yönetim kuruluna ve emeği geçen tüm yöneticilere ve çalışanları tebrik ederim. Ayrıca önümüzdeki  günlerde kutlayacak olduğumuz kurban bayramı dolayısyla siz değerli meclis üyelerimizin, üyelerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi." dedi.
Aydın "Nitelikli eleman yetiştirilmesi için eğitime desteklerimiz devam ediyor"
Aydın "Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak;  Zafer Kalkınma Ajansının Mesleki eğitimi geliştirmesi çağrısı üzerine geliştirdiğimiz proje ile Turgutlu Kaymakamlığımız ve Endüstri Meslek Lisemiz ile beraber müracaatta bulunduk projemizin kabul edilmesi durumunda Turgutlu Endüstri Meslek Lisemizin CNC eğitimlerini daha nitelikli bir şekilde vermesine vesile olacak, teknik donanımları okulumuza kazandıracağız. Yine aynı proje kapsamında; İnci Üzmez Meslek Lisemizin oluşturduğu iklimlendirme alanındaki projelerine de ortak olduk. İlçemizde teknik eleman yetiştirilmesi nitelikli eleman yetiştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
Aydın "Üniversiteyle işbirliğimiz sürüyor"
Aydın, "Turgutlu Kaymakamlığımızın öncülüğünde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültemizin içerisinde TEKMER kurulması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teknoloji fakültemizin öğrencilerinin TEKNOFEST ‘de  yarışmak üzere hazırladıkları ve finale kalan projelerine de maddi destek sağlayarak öğrencilerimizin hazırlıklarına yardımcı ve destek oluyoruz. İlçemizde Nitelikli öğrenim ve öğrenci yetiştirmesi noktasında görev alanımıza giren konularla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
Aydın, "İdlip Kampanyasına TUTSO Olarak Destek Verdik"
Aydın “Bir Aradayız, İdlib’in Yanındayız" İnsani Yardım Kampanyasına Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek verdik. 3 adet ev yapımı bedelini kampanyaya bağışladık. Yine Sağlık ocağımız, İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün talepleri noktasında ilgili kurumlarımızın ihtiyaçları olan teknik donanımları temin ederek bağışladık. İlçemizdeki Asayiş Eğitim ve sağlık hizmetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi için desteklerimiz devam ediyoruz" dedi.
Aydın "Valimizi Ziyaret Ettik"
Aydın, "Bu ay içerisinde yeni atanan Valimiz Sayın  Yaşar Karadeniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçemizin ekonomik ve sosyal durumu hakkında bilgiler verdik. Sayın Valimize Manisa’daki görevinde başarı dileklerimizi buradan bir kez daha yinelemek istiyorum" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası