HABERLER  »  TUTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

TUTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

27 Temmuz 2021 - 

Aydın; "herkesi aşı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum"

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2021 yılının Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

               Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Temmuz ayı olağan meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.

               Meclis üyelerinin ve tüm islam aleminin geçmiş Kurban Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Meclis başkanı Yavuz Semizler, herkesi koronavirüs aşılarını olmaya davet etti.

               Mecliste 2021 yılı Haziran ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı. 2021 Yılı Haziran ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

               Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aydın, "Herkesi bir an önce aşı olmaya davet ediyorum"            

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın "öncelikle herkesin geçmiş kurban bayramınızı kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum. İş dünyası olarak pandemi döneminde önemli bir sınav geçiriyoruz, vaka sayılarındaki düşüşe bağlı olarak gerçekleşen açılım sonucu maalesef ki son günlerde ülke olarak geldiğimiz nokta yine kritik vaka sayılarına ulaştı. Bugün itibari ile 14 bini geçen bir vaka sayımız mevcut aşılamalar tüm hızı ile devam ediyor. Tüm vatandaşlarımıza buradan aşılarını bir an önce olmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Ülke ekonomimiz ve esnaflarımız bir kapanmayı daha kaldırabilecek durumda değil herkesi bu hususta duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Aydın "Üyelerimizin talep ve sorunlarını ileteceğim"

               Demokrasi ve Özgrülükler Adası olarak restore edilen Yassı Ada'da yapılacak olan toplantıda üyelerden gelen sorun ve talepleri dile getireceğini belirten başkan Aydın, "1 ve 2 Ağustos tarihleri arasında Demokrasi ve Özgürlükler adası olarak TOBB tarafından restore edilen yassı ada olarak da siyasi tarihimizde yer tutan yerde TOBB ile beraber bölgesel ekonomik istişare toplantısına iştirak edeceğim yine sizlerden gelen talep ve sorunları burada dile getireceğim. Üye aidatlarımızla ilgili yapılandırma süresi devam etmektedir. Odamıza aidat borcu bulunan üyelerimiz 30 Eylül 2021 tarihine kadar odamıza dilekçe ile başvuruda bulunarak aidat borçlarının ana paralarını ödemek koşulu ile faizlerinin silinmesinden faydalanabilirler ayrıca ana para ödemeleri için 6 eşit taksit imkanından faydalanabilirler" dedi.

Aydın, "Mesleki Belgelendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz"

TUTSO'nun üyelerine yönelik belgelendirme çalışmalarının kaldığı yerden devam ettiğini belirten başkan Aydın "Temmuz ayı içerisinde galericilerin almak zorunda olduğu mesleki yeterlilik belgesi sınavlarının 6. sını TOBB MEYBEM ile gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra yine Emlakçılarımız içinde önümüzdeki aylarda bir mesleki yeterlilik sınavı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Sizlerden gelecek eğitim ve belgelendirme taleplerine de her zaman açığız" dedi.

Aydın "Geçtiğimiz hafta içinde Artvin ve çevresinde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allahtan rahmet diler, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim. Yaşanan afet sonrası maddi hasara uğrayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, devletimizin de desteğiyle bir an önce yaraların sarılmasını temenni ederim"



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası