HABERLER  »  TUTSO Şubat Ayı Ek Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Şubat Ayı Ek Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

29 Şubat 2024 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Şubat ayı ek meclis toplantısı gerçekleştirildi.
TUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Şubat ayı ek meclisi, TUTSO Meclis Başkan Vekili Tamer Çalış'ın açılış konuşmasıyla başladı.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Aydın, "yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde TUTSO'da ilçemizde aday olan isimleri ağırlıyor, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi odamıza siyasetçi girer, siyaset girmez" dedi.
TUTSO olarak ilçenin, ekonomik ve Sosyal gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda paydaş olarak tüm kurumlarla birlikte hareket ettiklerini ve etmeye hazır olduklarını belirten Aydın, toplantıya misafir olarak katılan Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkanı Adayı Mustafa Serhat Orhan'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.
TUTSO’nun meclis toplantısına misafir olarak katılan Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları ve yapacak olduğu projeler hakkında bilgiler verdi.